Ghiduri și Sfaturi

Sistem de detecție a infiltrațiilor în acoperișurile terasă

Știați că Flat Roof Service deține singura metodă de testare a etanșietății acoperișurilor terasă de mari dimensiuni? Cu o experiență completă în multe proiecte de hidroizolații, dar și datorită unei tehnologii de ultimă generație de care dispun, echipa de specialiști garantează o lucrare sigură și fără infiltrații.

Cui se adresează acest serviciu?

Acest serviciu se adresează, în principal, proprietarilor de clădiri, administratorilor de imobile, antreprenorilor generali, aplicatorilor specializați (subantreprenorilor), asiguratorilor, birourilor de control, dar și altor persoane interesate de a testa eficiența și rezistența acoperișului de terasă montat.

Important de precizat aici este și faptul că, indiferent de tipul beneficiarului, este recomandat ca acesta să se adreseze specialiștilor Flat Roof Service înainte de semnarea procesului verbal, la terminarea lucrărilor de hidroizolații. Totuși, în cazul în care se dorește doar o verificare a lucrărilor efectuate, atunci echipa stă la dispoziție și la recepția finală, în cazul unor verificări preventive pentru lucrări finalizate anterior sau în cazul în care se constată apariția unor infiltrații ulterioare.

Avantaje de luat în calcul

  • Este o metodă nedestructivă de testare față de metoda clasică prin inundare
  • Posibilitatea testării menținerii etanșeității în timpul montajului acoperișului și în momentul instalării diverselor agregate pe acoperiș
  • Evitarea posibilelor infiltrații în acoperișuri
  • Detectarea cu precizie a punctelor de infiltrație
  • Specialiști cu peste 15 ani experiență în hidroizolații

Specialiștii Flat Roof Service sunt pregătiți să vă oferă o gamă completă de servicii, de la detecție și testare până la analiză, consultanță și reparații imediate. Mai multe detalii puteți solicita prin completarea formularului de mai jos.
Related Articles

Back to top button