Ghiduri și Sfaturi

Sistemele de parcare cu barieră – ideale pentru proiectele dezvoltate pe înălțime

În ultimul timp observăm că s-a adoptat tendința de a dezvolta proiecte pe înălțime, dat fiind faptul că piața construcțiilor este destul de limitată în prezent în ceea ce privește situația terenurilor întinse, libere, pe care dezvoltatorii le pot utiliza pentru amplasarea proiectelor de anvergură. Drept urmare, odată cu realizarea unor turnuri ce să deservească o comunitate apare și problema locurilor de parcare insuficiente sau situația problematică a gestionării acestora. Pentru a evita astfel de situații, compania Tritech Group vine în ajutorul tuturor beneficiarilor, indiferent de tipul lor, și le propune sisteme eficiente de parcare cu plată și bariere. Sistemele automate de parcare cu plată și bariere de la Tritech Group asigură inclusiv amortizarea investiției inițiale prin banii câștigați.

Tritech Group – integrator de sisteme automate de parcare cu plată și bariere

Pentru clădiri rezidențiale sau publice, supermarketuri, hoteluri, restaurante, aeroporturi, parcări private/publice sau gări, compania Tritech Group pune la dispoziție servicii de automatizări pentru parcări cu plată dar și bariere.

Indiferent de opțiunea aleasă, soluțiile se pot personaliza atât ca și structură, dar și ca și funcții, beneficiind inclusiv de posibilitatea de a suplimenta numărul echipamentelor din componența sistemului de parcare. Specialiștii Tritech Group sunt pregătiți să ofere consultanță tehnică fiecărui proiect și să ofere suport în materie de indicare a poziției strategice a barierelor automate de acces sau a stațiilor de plată.

De ce să alegi un sistem de parcare cu plată de la Tritech Group?

Pentru început, acesta vine la pachet cu un sistem de planificare strategică, raportare clară și precisă, design personalizat și costuri minime de mentenanță. De asemenea, astfel de soluții pot funcționa în varianta de jeton, cod de bare, bandă magnetică și chiar tehnologii combinate (de ex. bandă magnetică și cod de bare). 

În cazul barierelor, specialiștii pun la dispoziția beneficiarilor soluții rezistente pentru utilizare intensivă. Opțiunile cu deschidere rapidă, de sub 2 secunde garantează o fluidizare a traficului existent și o manevrare în siguranță pentru cei aflați în mașină.

Vrei mai multe detalii? Vizitează website-ul Tritech Group sau completează formularul de mai jos.
Related Articles

Back to top button