FurnizoriLuminatoare

Skylux Construction – un furnizor de incredere, un partener pe temen lung

Skylux a intrat pe piața din România ca furnizor de soluții de iluminat natural și pentru evacuarea fumului și a gazelor fierbinți. Ulterior a dezvoltat gama de servicii prin a oferi și soluții de montaj și reviziile periodice necesare conform legislației în vigoare. În ultimii ani am ajuns la stadiul de a oferta aproape constant 1000 de proiecte anual, și în mod natural a apărut necesitatea de a furniza clienților noștri și alte servicii și produse.

Înființată în anul 2007, compania SKYLUX CONSTRUCTION SRL furnizează pe piața din România luminatoare, arhitectură de sticlă, cupole și trape de fum de la producătorul German LAMILUX, tuburi de lumină SOLARSPOT și cortine rezistente la foc INTISI. Pentru a oferi pachetul complet pentru izolarea acoperișurior, de curând am devenit dealer de vată minerală Rockwool și membană PVC Protan. Pe lângă furnizarea de echipamente, SKYLUX oferă și servicii de montaj, mentenanță, revizii și consultanță.

Potențialii clienți sunt fie direct dezvoltatorii din real estate fie antreprenorii generali sau subcontractorii de închideri de hale.

Din proiectele realizate de Skylux Construction

  • Logicor Mogoșoaia – Cupole F100 fixe și pentru ventilație zilnică
  • Continental Ghimbav – Luminatoare bandă cu trape de desfumare
  • Deutsche Schule Bukarest – Arhitectură de sticlă PR60

Ce spun clienții despre colaborarea cu echipa noastră

Pentru Wincon, acoperișul este partea dintr-o lucrare pe care o tratăm cu cea mai mare atenție. Cu atât mai atenți suntem atunci când alegem furnizorul pentru luminatoare și trape de fum. Skylux este un partener de încredere pentru Wincon, care nu a dezamăgit și care reușește cu succes să păstreze un mix optim între calitate și preț.” Bogdan Irsik – Wincon SRL

Clienții noștri au nevoie de produse eficiente din punct de vedere energetic, design deosebit, etanșeitate, siguranță și servicii prompte. Toate acestea le-am găsit la Skylux, și pentru aceasta avem un parteneriat pe termen lung. Mulțumim Skylux.” Sandu Chirita, Director General Sagex

„Soluțiile specialiștilor Skylux Construction au dovedit un înalt nivel profesional, iar lucrările subcontractate lor au fost implementate în termenii agreați din toate punctele de vedere. În plus, serviciile de mentenanță ulterioare sunt proactive și prompte. Ca atare vedem în Skylux un partener de încredere pe termen lung.” Marian Pirvu, Bussines Director Ruukki

Consultă website-ul Skylux Construction pentru mai multe detalii privind oferta de servicii a companiei

Avem o echipă bine echilibrată din punct de vedere operațional, între personalul de birou, echipa de vânzări și montatori. O bună parte din personal a lucrat în companii multinaționale și au venit cu experiență acumulată în trecut, cu un mare impact asupra culturii companiei și a atmosferei. Astăzi compania are 37 de angajați, cu perspectiva de a crește la peste 40 în 2021.

Obiectivele noastre proritare sunt de a satisface și menține clienții actuali, prin promptitudine, servicii și produse de calitate. Dacă reușim asta, cu siguranță veștile bune circulă repede și vom câștiga și alți clienți. O altă prioritate este să creștem ponderea produselor noi și cifra de afaceri în 2021.

Ce aduce nou Skylux în 2021?

Compania noastră a încheiat recent un parteneriat cu renumitele companii Rockwool și Protan pentru a furniza pe piața locală vată minerală respectiv membrană PVC pentru hidroizolații. Acest lucru ne va permite să angajăm mai mulți oameni de vânzări, să restrângem aria geografică în care se deplasează, dar să fie mai aproape de clienții lor oferindu-le un pachet mai larg de servicii și produse.

Activitatea companiei în imagini

Solicită mai multe informații despre companie folosind formularul de mai jos sau consultă cataloagele Skylux Construct: Lamilux Sistem Luminat Natural Cupola Luminator F100, Lamilux Sistem Luminat Natural Luminator Tip Banda B sau Lamilux Sisteme Lumina Naturala
Related Articles

Back to top button