Ghiduri și Sfaturi

STILL se aliniaza noii revolutii industriale cu solutii de gestionare inteligenta a motostivuitoarelor sub un nou nume!

STILL MOTOSTIVUITOARE SRL isi schimba denumirea firesc in STILL Material Handling Romania SRL. Noul nume reflecta perfect varietatea de solutii personalizate de intralogistica pe care compania le ofera inca din 1920 in toata lumea si din anul 2008 in Romania, prin organizatia sa directa.

In contextul unei economii dinamice, cu o crestere puternica in segmentele de retail, logistica si productie, solutiile inteligente de intralogistica au devenit o necesitate.

still-moto

STILL furnizeaza solutii de intralogistica personalizate in toata lumea si implementeaza programe de gestionare inteligenta a motostivuitoarelor, programe informatice si servicii aferente. Compania fondata in anul 1920 de catre Hans Still  s-a dezvoltat rapid, devenind o marca puternica si prestigioasa la nivel mondial.

Ca toate marile companii industriale, care trec printr-o a patra revolutie industriala, STILL se aliniaza noii revolutii industriale 4.0, care se refera in principal la digitalizarea unor activitati importante in cadrul propriului nivel vertical al valorii dar si in relatia cu partenerii la nivel orizontal din procesul de aprovizionare.

Aditional, STILL isi imbunatateste portofoliul de produse introducand functionalitati digitale si servicii de date inovatoare. In martie 2016 STILL a lansat la targul de Logistica CEMAT, unicul echipament pe piata complet autonom – Igo Neo – utilizand tehnicile automatizarii si roboticii.

still-intralogistica

STILL continua investitia care vizeaza dezvoltarea de tehnologii digitale precum senzori sau dispozitive de conectare, software si aplicatii precum sisteme de prelucrare. Resursa umana deasemenea este supusa unui proces de formare si transformare corespunzator.

De asemenea, calitatea este obiectivul principal pentru a creste increderea clientilor in produsele si serviciile STILL si pentru a le oferi in continuare cele mai ingenioase si simple solutii la costuri care reflecta calitatea premium. Oferim partenerilor nostri rezultatele cercetarilor realizate de-a lungul zecilor de ani, adaugam valoare proceselor si proiectelor partenerilor nostri.

Compania STLL pastreaza valorile si principiile care i-au consacrat pozitia in piata si i-au adus aprecierea partenerilor si continua traditia calitatii si procesul de imbunatatire a produselor si serviciilor oferite in piata de profil. Noul nume, STILL Material Handling Romania SRL, reflecta intreaga varietate de produse si servicii din portofoliul STILL in care investim continuu: inovatie, entuziasm, resurse.

Suntem nr. 1 in piata din Romania in ceea ce priveste cota de piata, calitatea si satisfactia oferite partenerilor nostri aspecte care atrag dupa ele cresteri ale cifrei de afaceri in mod constant.

In prezent, peste 8.000 de angajati calificati in departamentele de cercetare si dezvoltare, productie, vanzari si servicii sunt implicati in satisfacerea cerintelor clientilor Still din toata lumea. Cheia succesului companiei este gama sa de produse performante, de la gamele complete dedicate anumitor sectoare industriale pentru companii mari si mici la programe logistice computerizate pentru eficientizarea activitatii de depozitare si gestionarea materialelor.
Related Articles

Back to top button