Proiecte și șantiere

VeroTherm se extinde pe piața internațională deschizând un centru logistic în Londra

Producătorul român VeroTherm, specializat în producția de polistiren și mortare uscate, pregătește deschiderea primului său centru logistic în afara granițelor țării, în Marea Britanie. Investiția de 250.000 de euro pentru amenajarea spațiului subliniază angajamentul companiei în extinderea operațiunilor sale pe piețele internaționale.

Fondată de Vicențiu Mocanu și având sediul în Râmnicu Vâlcea, VeroTherm va inaugura noul centru logistic în Londra, în proximitatea stadionului Wembley. Acesta va funcționa nu doar ca un punct de vânzare, ci și ca un centru de distribuție pentru produsele VeroTherm. Parteneriatul strategic cu Essential Green Solutions Limited, condusă de Oves Jasat și Ionel Giuran, subliniază abordarea bine gândită a proiectului.

În contextul schimbărilor din industrie și a cererii în creștere pentru soluții de izolare eficientă din punct de vedere energetic în Marea Britanie, VeroTherm își propune să ofere un avantaj competitiv în ceea ce privește prețurile, calitatea și capacitatea de livrare. Vicențiu Mocanu, Director General VeroTherm, subliniază că compania urmărește cu atenție evoluțiile din piață și dorește să răspundă nevoilor din ce în ce mai accentuate ale consumatorilor britanici.

Centrul logistic VeroTherm este programat să devină operațional la începutul anului viitor, oferind exclusiv produse sub brandul VeroTherm. Gama de produse va include diverse tipuri de polistiren, adezivi, plăci de armare, dibluri, profile de aluminiu, amorse, vopsea structurată și lavabilă, alături de alte accesorii esențiale.

Privind către viitor, VeroTherm are în planuri o investiție semnificativă de aproximativ 15 milioane de euro pentru anul 2024. Această sumă va fi alocată finalizării și punerii în funcțiune a noilor fabrici din apropierea Bucureștiului, marcând o etapă crucială în extinderea capacității de producție a companiei.

Fabrica VeroTherm din Râmnicu Vâlcea, cu o capacitate actuală de producție de 750.000 de metri cubi de polistiren și 100.000 de tone de mortare uscate anual, se pregătește să-și dubleze capacitatea odată cu deschiderea noilor facilități de producție programată pentru sfârșitul lui 2024.

Segmentarea pe domenii a proiectelor realizate de VeroTherm conform Victa.ro

În plus, VeroTherm nu se limitează doar la sectorul industrial, având și o prezență în segmentul rezidențial prin proiectul VeroTherm Villas din Craiova, o investiție evaluată la impresionanta sumă de 40 de milioane de euro.

În plus, compania are și afaceri în segmentul rezidențial, prin proiectul VeroTherm Villas din Craiova, o investiție evaluată la 40 de milioane de euro.

O privire atentă asupra analizei Victa.ro dezvăluie o structură clară a segmentelor de activitate, cu un accent preponderent pe sectorul industrial, care reprezintă un procent de 75%. În același timp, segmentul rezidențial, deși reprezintă o pondere mai mică de 25%, nu poate fi subestimat.

SURSA ARTICOL: https://constructfocus.ro/ și https://victa.ro/

Related Articles

Back to top button