Portile autoportante, cunoscute si ca porti culisante in consola, sunt noile tendinte in materie de porti atat in domeniul rezidential cat si cel industrial, fiind preferate din ce in ce mai mult portilor culisante pe sina incastrata in beton.

Iata 5 avantajele ale portii autoportante industriale:

  • functionarea portii nu este influentata de conditiile climaterice, de exemplu depunerea zapezii sau gheata nu au nici un efect asupra functionarii portii.
  • sistemul autoportant asigura o culisare mult mai usoara implicit un efort mult mai mic la manevrarea acesteia. Astfel in cazul celor automate creste durata de viata a motorului.
  • Functioneaza fara zgomot –deoarece nu exista contact cu solul si suprafata de frecare
  • Montajul portii se realizeaza extrem de rapid si usor, datorita felului in care este conceputa poarta
  • Design si conectivitate – portile au parte de un design unic iar actionarea lor poate fi folosita prin diverse terminale – telecomenzi, aplicatii de mobil, etc

CAIS, producator din Cehia, detine o traditie de peste 25 de ani in domeniul sistemelor de culisare porti, usi de hala, accesorii porti. Produsele CAIS sunt recunoscute pe plan european pentru inalta calitate. CAIS inoveaza continuu lansand anual noi produse revolutionare care vin in sprijinul clientului.

Sistemul autoportant pentru porti industriale maxim 8 m deschidere / 700 kg – model DEMO MZE

AMERICASA SRL este reprezentantul exclusiv al producatorului CAIS si distribuitor al produselor in judetele din zona Transilvania, Banat, Crisana si Maramures.