Analize de piață

Cum a evoluat piața de pardoseli industriale în ultimele 30 de zile?

În ultimele 30 de zile au fost monitorizate 567 proiecte industriale la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice sau din beton elicopterizat. Potrivit datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, suprafața șantierelor se întinde pe 2,58 milioane mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 6,23 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de proiecte se află Bihor (62 lucrări) și Ilfov (41 lucrări). Iată cum arată situația pentru toate județele:

331 spații de depozitare

Cele mai multe proiecte industriale la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice și din beton elicopterizat sunt spații și parcuri logistice (331). De asemenea, au fost identificate și 175 unități de producție, 59 spălătorii auto, 52 proiecte de zoo/bio tehnie și 57 ateliere de reciclare.

Domeniul industrial: pe ce șantiere se lucrează?

În ultimele 30 de zile au fost monitorizate 648 proiecte industriale la nivel național. Dintre acestea, 107 se află în stadiul de construcție. Iată 3 șantiere pe care se lucrează în prezent:

  • Ansamblu logistic: hale de depozitare, producție, logistică și spații depozitare – CTPark Bucharest North, București
  • Ansamblu industrial 10 hale producție și depozitare, județul Brașov
  • Fabrică de producție a etanolului din celuloză 50.000 de tone de biocombustibil/an Sunliquid, județul Dolj
Domeniul industrial: cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost identificate 518 firme de arhitectură și proiectare care au executat lucrări industriale. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt ENGINEERING DIVISION (10 proiecte), CONTEMPORAN PROIECT (7 proiecte) și GLOBAL BUSINESS MANAGEMENT GBM (7 proiecte).

Domeniul industrial: cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

290 antreprenori generali în construcții care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 3 luni. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt WINCON (7 lucrări), BAUELEMENTE (4 lucrări) și SAGEX CONSTRUCT (4 lucrări).

Related Articles

Back to top button