Stiri

Astazi alegi fabrica in care vrei sa intri: Koenigsegg Angelholm sau BMW München

 

Acum doua zile am adus in atentie cititorilor nostri, o sedinta foto nemaipomenita a unui impatimit de industria automobilistica. Pozele profesionale erau facuta noaptea in fabrica McLaren localizata pe undeva prin Anglia, acest spatiu de productie fiind echipat cu una din cele mai tehnologizate linii auto din lume.

Citeste articolul si vezi galeria foto AICI!

 

Ieri am postat un alt articol cu privire la piata mondiala a robotilor industriali. Date de ansamblu si prognoze cu privire la cererea mondiala si cateva detalii despre noile trenduri in materie de robori industriali.

Citeste articolul despre piata robotilor industriali AICI

 

Astazi, pastram legatura dintre cele doua subiecte: industria auto si robotii industriali!

Va invitam pentru cateva minute sa pasiti in fabuloasa industrie a productiei auto. Spatiile de productie sunt atat de tehnologizate in cazul ambelor fabrici prezentate mai jos, incat interactiunea dintre om si masina pare sa fie esentiala. Cea mai multa munca pare sa fie dusa de roboti.

 

 Noua ne-au placut ambele spatii de productie: Koenigsegg din Angelholm, Suedia si BMW din München, Germania. Si, pentru ca suntem curiosi si de parerea voastra, am pregatit mai jos un formular, unde va invitam sa ne lasati in casuta de mesaje care din cele 2 fabrici v-a placut mai mult?

 

Vizionare placuta: (recomandam cu lumina stinsa si cu sunetul pornit 🙂 )

 

Rosengren si Christian von Koenigsegg ne povestesc totul despre centrul de comanda – si anume unitatea de control, al modelului Agera R, ce imbina creierul si sufletul supercarului suedez intr-un rezultat de exceptie.

Sursa: Youtube.com

 

Videoclipul prezinta cum este asamblat modelul BMW F30 seria 3 de la zero pana la final in fabrica din München, Germania.

Sursa: Youtube.com

 
Related Articles

Back to top button