Ghiduri și Sfaturi

Ce caracteristici trebuie să aibă grătarele metalice industriale?

În domeniul industrial nu este loc de compromisuri, iar când vine vorba de grătare metalice sigure și rezistente, producătorul de elemente metalice MEA METAL a găsit echilibrul perfect între funcționalitate, rezistență și siguranță.

Caracteristicile grătarelor industriale

Gratarele industriale produse de MEA METAL sunt grătare presate cu bordură de platbandă, ochiuri 30/30 şi înălţime totală de 30 mm. Fiecare grătar industrial este zincat termic prin imersie totală. Zincarea termică este cea mai bună protecție a componentelor din oțel împotriva coroziunii. La încărcarea nominală se admite o încovoiere maximă de 1/200 din lățimea de susținere, însă nu mai mult de ≤ 4 mm.

Grătare industriale – pentru toate utilizările solicitante!

Grătarele pot fi utilizate universal. Acestea se găsesc în clădirile publice și private. Ele îşi fac treaba fiabil atât în agricultură, cât şi în bazine de înot sau pe stadioane. Cu toate acestea, grătarele îşi dovedesc adevărata lor competență în ceea ce priveşte robustețea, siguranța și rezistența în domeniul industrial.

Indiferent dacă este vorba despre dimensiuni speciale, diferite forme, combinaţii speciale de bare portante şi ochiuri sau de varianta de execuţie anti-alunecare, la MEA veți primi servicii personalizate! Suntem bucuroși să vă informăm despre toate posibilitățile.

Despre MEA METAL

Grupul MEA este un grup internațional de companii cu peste 130 de ani de experiență în piață. Produsele și soluțiile noastre fac din grupul MEA unul dintre cei mai importanti furnizori pentru industria de constructii. MEA oferă o gamă largă de produse pentru domeniile de utilizare drenare şi construcţie de subsoluri, precum şi o gamă largă de grătare metalice.
Related Articles

Back to top button