Ghiduri și Sfaturi

De unde isi iau profesionistii in constructii toate produsele de care au nevoie?

Cu 30 de companii in 18 tari, care opereaza 15 fabrici de productie high-tech, Grupul Selena este unul dintre liderii de piata din domeniul materialelor pentru constructii, producand si distribuind o gama larga de produse destinate atat utilizatorilor profesionisti, cat si celor casnici. Grupul Selena se implica in toate stadiile dezvoltarii unui produs, pornind de la cercetare avansata, la productie, distributie, vanzare si marketing global.

Din anul 2000, grupul si-a extins activitatea in Romania distribuind materiale de construcții sub marcile Tytan Professional™, Artelit™, Hauser™ si Euro MGA™. Datorita importantei sale pentru Grup, Selena Romania a adoptat strategia poloneza de consolidare a competitivitatii si, in 2012, Euro MGA, producator local de mortare uscate si finisaje decorative, a devenit parte din Grupul Selena.

Selena Romania ofera o gama larga de produse destinate domeniului constructiilor si cel al finisajelor: spume poliuretanice, etanșanți, adezivi, impregnanți pentru lemn, benzi adezive, hidroizolații, sisteme de izolare, mortare, tencuieli, vopsele si multe altele. In fiecare etapa a constructiei sau a renovarii, Tytan Professional ofera solutii eficiente si produse dedicate. Produsele marca Tytan Professional ofera o reputatie recunoscuta de profesionistii din peste 30 de tari.

Selena Romania ofera:

  • solutii pentru constructorii in cautare de produse utilizate pentru: montare, etansare, lipire, umplere, impregnare, tencuire, placare, izolare
  • solutii eficiente si sustenabile: rezistenta in timp
  • produse inovatoare concepute in cooperare cu aplicatori profesionisti, adaptate diferitelor conditii climatice si diferitelor tehnologii utilizate in constructii
  • inalta calitate a produselor confirmata de numeroasele premii acordate brandului Tytan
  • produse certificate de institutii internaționale
  • suport tehnic, training-uri si workshop-uri in continua derulare

Pentru mai multe detalii vizitați www.tytan.ro și www.mga.ro sau completati formularul de mai jos:
Related Articles

Back to top button