Ghiduri și Sfaturi

Noul buldozer CAT® D6T – Consum optim de combustibil, transmisie complet automata si tehnologie pentru orice aplicatie

Noul Buldozer Cat® D6T are o transmisie nouă, complet automată, pentru optimizarea performanței și economii de combustibil de până la 20% în aplicații grele și de până la 30% în aplicații ușoare și de finisare. Puteți echipa utilajul D6T pentru orice aplicație, având la dispoziție o gamă întreagă de tehnologii Cat. D6T este acum echipat  standard cu tehnologie Cat GRADE cu Slope Assist, oferind asistență în poziționarea lamei, fără hardware adăugat sau semnal GPS.

Eficiență automată cu patru trepte de viteză

Noul D6T folosește o transmisie de tip POWER SHIFT cu patru trepte, controlată automată, cu ambreiaj de blocare inclus, pentru un consum de combustibil mult mai eficient. Operatorul setează viteza dorită la sol, iar sistemul Auto Shift alege automat și ușor treapta de viteză și turația motorului optime pentru condițiile de lucru.

Mai multe opțiuni de tehnologie

Tehnologiile Cat Connect GRADE vă ajută să lucrați mai eficient și cu mai multă precizie. Cu D6T, clienții au la dispoziție o gamă largă de tehnologii pentru echiparea buldozerelor care se pot adapta oricărei aplicații. Tehnologiile includ de la simpli indicatori de pantă până la sisteme GPS complet integrate din fabrică, toate cu service de la Bergerat Monnoyeur – dealer Cat.

  • Cat GRADE cu Slope Assist, o nouă caracteristică standard pentru D6T, menține în mod automat poziția prestabilită a lamei.
  • Cat Slope Indicate, (standard), afișează panta transversală și orientarea longitudinală a utilajului pe monitorul principal, ajutând operatorii să lucreze cu precizie în pantă.
  • Cat Stable Blade (Lamă stabilă), (standard), completează comenzile operatorului de control al lamei pentru atingerea cotei finale mai rapid și cu mai puțin efort.
  • Cat GRADE cu 3D este un sistem disponibil, integrat din fabrică, de control al înclinării, care asigură o ghidare tridimensională atât în aplicații de săpare, cât și pentru finisaje fine.
  • Cat AccuGrade este un sistem de control al înclinării, care oferă flexibilitatea de a adapta caracteristicile sistemului la nevoile în schimbare, variind de la lasere pentru lucrări în plan 2D și în pantă, la sisteme care utilizează Sistemul de Navigație Globală prin Satelit (GNSS) sau stații totale universale pentru configurații complexe și nivelare-finisare de precizie.

Mai mult, sistemul telematic Cat Product Link™ integrat pe D6T furnizează, în timp util, date-cheie, cum ar fi locația, ore, consumul de combustibil, productivitatea, timpul de inactivitate și coduri de diagnosticare, ușor de accesat prin intermediul interfeței online VisionLink®. Sistemul ajută la o gestionare mai eficientă a investițiilor, la îmbunătățirea productivității și costuri de operare mai mici.

D6T rămâne un utilaj versatil, disponibil în configurații multiple ale șasiului și cu o gamă largă de lame pentru adaptarea utilajului la orice aplicație. Pentru mai multe informații, vizitați www.bm-cat.ro.
Related Articles

Back to top button