Ghiduri și Sfaturi

Descoperă performanțele termice cu Isofrozen

Performanța termică este factorul principal care face diferența între un produs termoizolant extraordinar și unul obișnuit. Iar Isopan, unul dintre cei mai importanți producători de panouri termoizolante la nivel mondial și-a extins recent gama de produse cu un nou model de panou cu performanțe termice net superioare panourilor izolante din poliuretan: modelul ISOFROZEN.

Ce este Isofrozen și pentru ce tip de spații este recomandat?

Isofrozen e un panou sandwich de perete, folosit pentru zone cu temperaturi controlate și pentru depozitare la rece, definit prin simplitate, flexibilitate si eficiență, fiind ideal atât din punct de vedere al costului cât și al protejării mediul înconjurător.

Alege soluția optimă pentru medii cu temperatură controlată sau temperaturi negative

Studiul și cercetarea din ultimii ani în domeniul tehnologiei LEAF, bazată pe introducerea ultimelor inovații în materie de performanțe termice, conferă gamei Isofrozen statutul de cea mai buna soluție pentru investiții și mediul înconjurător.

Panoul Isofrozen se diferențiază de celelalte panouri izolante cu poliuretan, grație sistemului diferit de îmbinare și caracteristicilor net superioare, ce permit obținerea unei performanțe termice ridicate. Aceste caracteristici fac ca panoul să reprezinte soluția optimă, atât pentru medii cu temperatură controlată, cât și pentru medii cu temperaturi negative.

Detalii tehnice și indicații de montaj

  • Isofrozen se poate folosi la realizarea pereților despărțitori interni și a tavanelor false pentru construcții industriale și civile.
  • Îmbinarea este de tip labirint, cu fixare vizibilă, fiind posibilă alegerea tipului de îmbinare pe baza coeficienților de izolare termică și etanșeității specifice fiecărui tip de proiect.
  • Gama Isofrozen oferă două tipuri de configurare a sistemului de îmbinare: standard, cu garnitura termo-expandabilă sau cu sigilant tixotropic fiind astfel posibilă preluarea abaterilor de execuţie şi a celor de montaj în şantier.

Așadar, fie că aveți în derulare un proiect industrial sau civil, puteți beneficia de performanța termică superioară a panourilor de perete Isofrozen. Solicitați o ofertă de preț direct de la producător completând formularul de mai jos:
Related Articles

Back to top button