Dotări ZootehniceGhiduri și Sfaturi

Hoermann: calitate de top și echipamente fiabile de peste 60 de ani

Inovație și consecvență: acestea sunt două din principiile de bază care au stat la baza companiei Hoermann. Totul a început în urmă cu 60 de ani cu fabricarea echipamentelor de grajd, după care firma a devenit un nume puternic în rândul antreprenorilor generali din domeniile zootehnic și industrial.

Experiență, inovație și consecvență – pilonii unui business de succes

Povestea acestei companii se leagă de numele lui Rudolf Hörmann senior, un personaj reprezentativ pentru industria de specialitate. Chiar dacă perioada 1960 – 1970 a fost marcată de proiecte de mică amploare, precum construirea de grajduri pentru vaci de lapte sau producție de zăbrele culisante, în timp afacerea de familie a devenit un reper în întreaga lume.

După ani buni în care acest business s-a dezvoltat și a început să preia și alte companii de profil, Hoermann începe în 1988 producția de structuri din oțel și pune bazele și lucrărilor de beton pentru hale și grajduri. 5 ani mai târziu este fondat și departamentul de fotovoltaic.

2010 – 50 de ani de activitate încununați de o nouă dezvoltare

În ciuda declinului economic la nivel mondial din 2008, compania a reușit să păstreze trendul ascendent, drept urmare aniversarea de 50 de ani de existență a însemnat un nou avans. Acesta a venit sub forma extinderii departamentului de fotovoltaic prin construirea a două hale cu alimentare din surse regenerabile.

În anii următori s-au finalizat și un nou sediu administrativ și un centru info, urmând ca din 2014 compania să se reprofileze pe domeniul edificiilor industriale și pe demararea sistemului ERP dezvoltat pe cont propriu.

Totul dintr-o singură sursă

Sub acest motto reprezentativ, în jur de 600 de profesioniști responsabili lucrează zi de zi pentru ca fiecare proiect să se desfășoare fără probleme. Cu investiții consistente direcționate către pregătirea profesională a angajaților, Hoermann se mândrește să fie în prezent o soluție ideală pentru clienții care își doresc un pachet de complet de servicii. Astfel, de la faza de consultanță, la proiectare și punere în operă, echipa Hoermann asigură calitate superioară și o derulare fără probleme a oricărui proiect dezvoltat în domeniile zootehnic și industrial.

Solicită mai multe detalii despre companie completând formularul de mai jos:
Related Articles

Back to top button