Proiecte și șantiere

O noua hala cu mai multe anexe anuntata in judetul Cluj

Pe Victa.ro au fost publicate informatii noi despre un proiect industrial care urmeaza sa se construiasca in acest an in judetul Cluj. Este vorba de o hala P+1E, spalatorie, statie, vulcanizare, platforma auto si birouri P+1E.

Stadiul proiectului  la data 10.04.2018: Conform beneficiarului acestui proiect a durat foarte mult realizarea documentatiei tehnice necesara introducerii terenului in intravilan. Au fost ceva neintelegeri cu Agentia Nationala de Drumuri. Urmeaza ca saptamana viitoare sa fie depusa noua documentatie tehnica necesara finalizarii introducerii terenului in intravilan. Momentan ofertele sunt considerate premature, undeva in toamna anului curent se poate actualiza proiectul, tot atunci vor putea fi oferite mai multe detalii tehnice legate de proiect. In principiu se va merge pe o structura de tip metalic, cu inchideri din panouri sandwich.

Acesta este unul dintre cele 1000 de proiecte industriale aflate in stadiu incipient identificate de asistenta virtuala de ofertare la santiere – VICTA. Descopera alte proiecte industriale solicitand un demo gratuit pe aceasta platforma inteligenta.
Related Articles

Back to top button