Ghiduri și Sfaturi

Sistemul de rafturi Premierack DEXION, cei care au inventat rafturile pentru paleti

Sistemul de rafturi pentru paleti Premierack de la DEXION, 60 de ani experienta in optimizarea spatiilor de depozitare. Descarcati aici catalog sistem Premierack

De ce sa alegi doar rafturi cand poti avea solutii de depozitare?

Dexion ofera nu doar rafturi, ci solutii de depozitare. Cand achizitionati un produs Dexion, va bucurati de vasta experienta a unei echipe de profesionisti care asigura solutiile potrivite pentru optimizarea spatiului disponibil in depozitul dumneavoastra.

Nu cumperi nimic pana nu vezi o recomandare? Ce zici de 15000?

15000 de clienti din 16 tari aleg anual produsele Dexion. Totul datorita calitatii deosebite, profesionalismului angajatilor si sigurantei crescute a sistemului, proiectat in concordanta cu toate normele europene. Companii precum Arabesque, Delamode – Tibbett Logistics sau International Lazar Group au ales calitatea si experienta Dexion.

Descarcati aici studiu de caz: Arabesque a ales sistemul de depozitare marfa paletizata Premierack

Sistemul Premierack:
– este usor de montat si de repozitionat;
– dispune de un grad ridicat de ajustabilitate pentru diferitele tipuri de paleţi si pentru folosirea cat mai eficienta a spatiului disponibil;
– permite atingerea unor grade de ocupare mari.

Caracteristicile tehnice:
– Coloane disponibile intr-o gama de grosimi de la 1.5mm la 2.6mm pentru a corespunde unor cerinte de greutate diferite
– Dexion poate oferi ca standard 2 profile de grinda în treaptă, 3 profile de grinda in I, 2 profile de grinda deschisa si 7 profile de grinda inchisa.
– Finisaj standard RAL 5010 albastru pentru coloane si RAL 2004 portocaliu pentru grinzi. Alte culori precum si finsarea galvanizata sunt disponibile la cerere.

Utilizare:
– Depozitarea marfii paletizate
– Depozitarea marfii nepaletizate – se folosesc polite din metal, plasa metalica, PAL sau lemn
– Depozitarea butoaielor si a colacilor de sarma – se folosesc accesorii speciale

Sistemele de depozitare marca Dexion reprezinta de peste 60 de ani un standard in domeniu in intreaga Europa. Fiecare sistem Dexion este conform cu normele de siguranta FEM si este realizat intr-un mediu de productie caruia i-a fost acordata certificarea ISO 9001 de catre TUV Rheinland.

De ce este importanta experienta, de ce este importanta FEM?

Cand achizitionati un produs mai slab calitativ problemele pot aparea treptat :

– In momentul instalarii puteti vedea ca diferitele componente nu se potrivesc unul cu celalalt sau nefiind realizate la comanda, ca nu se potrivesc locatiei dumneavoastra.

– In timp veti putea vedea o degradare a sistemelor care pot rugini si se pot deforma

– Achizitionand un produs de la o firma fara traditie puteti ajunge la situatia ca nu va avea cine sa va ofere piese de schimb. Dexion produce de 60 de ani astfel de sisteme si poate asigura o continuitate a pieselor pentru clientii existenti.

– Principalul risc la care va supuneti apare insa la achizitionarea unui sistem de depozitare care nu este conform cu normele FEM si este acela ca riscati deformarea sau chiar prabusirea sistemului de depozitare, ceea ce poate produce pagube majore, atat materiale cat si umane.
Related Articles

Back to top button