Ghiduri și Sfaturi

UTOK Dorel – telefonul constructorilor

 utok_dorel_7

In epoca internetului, informatiile circula rapid. Iar timpul inseamna bani. Mail, Skype, Viber sau WhatsApp sunt folosite de oameni din toate categoriile profesionale pentru a comunica mai bine cu colaboratorii si pentru a-si eficientiza munca. Cu toate astea, daca veti merge pe un santier, nu veti gasi multi constructori cu telefoane inteligente. Asta pentru ca smartphone-urile nu sunt facute pentru a rezista pe santier. Sunt sensibile la praf, la umezeala si foarte important la cazaturi.
Si atunci cu ce se intampla cu constructorii? Trebuie sa aleaga intre a fi deconectati de la internet si sa fie privati de informatii ce pot sa le aduca bani sau sa fie mereu in pericol de a-si strica smartphone-ul la prima cazatura.
UTOK este primul brand romanesc de smartphone-uri care vine cu o solutie pentru nevoile constructorilor. Recent acestia au lansat pe piata telefonul UTOK Dorel – primul spartphone romanesc rezistent la condtiile de pe santier.

utok_dorel_1
Pentru a afla mai multe am discutat cu doamna Cristina Bartan, marketing manager UTOK.

Cui se adreseaza UTOK Dorel?

UTOK Dorel este destinat oamenilor urmeaza cariere in medii de lucru solicitante pentru un telefon, precum constructiile. In astfel de imprejurrai, accidentele pe care un telefon le sufera sunt inevitabile, iar prin UTOK Dorel dorim sa aratam ca acest tip de accidente nu trebuie urmate de investitii in repararea produsului.

De ce ar trebui constructorii sa achizitioneze produsul dumneavoastra?

UTOK Dorel reprezinta raspunsul cererii de telefoane inteligente ale constructorilor, intrucat aduce versatilitatea unui sistem de operare mobil precum Android 4.4 KitKat intr-o forma care este rezistenta la praf, socuri mecanice si apa. Al doilea motiv pentru care UTOK Dorel este telefonul ideal pentru constructori tine de accesibilitate, acesta fiind disponibil deja pe site-ul nostru la pretul de 599 lei.
Care sunt diferentele dintre un telefon normal si Dorel?

UTOK Dorel se detaseaza considerabil de doua clase de produse. Prima dintre ele consta in telefoanele rezistente fara functii smart. Pentru constructorii care apreciaza nevoia de comunicare dintre colegi sau chiar cu familia, in cazul in care proiectul ii tine departe de casa pentru o perioada lunga de timp, UTOK Dorel este smartphone-ul pe care se pot baza.

A doua clasa de produse cuprinde masa de smartphones care nu sunt rezistente la socuri, praf si apa. UTOK Dorel a fost testat indelung, rezultatele confirmandu-i standardul de protectie IP67.

Cu ce vine nou telefonul Dorel fata de alte telefoane rezistente la socuri?

Versatilitatea sistemului de operare si rezistenta la socuri, apa si praf sunt doua puncte pe care publicul le va aprecia, insa suntem convinsi ca accesibilitatea smartphone-ului UTOK Dorel este cea care creeaza o diferenta pe piata.

La ce fel de teste de rezistenta a fost supus telefonul Dorel?

UTOK Dorel a fost supus testelor specifice standardului IP67. Astfel, acesta a rezistat caderilor repetate de la distante de pana la un metru, a fost scufundat in apa de pana la un metru timp de 30 de minute. De asemenea, standardul IP67 presupune rezistenta completa impotriva prafului, o trasatura pe care constructorii si-o doresc cu siguranta.

De la ce vine numele „Dorel”?

Cultura populara l-a transformat pe „Dorel” intr-un personaj colectiv, bazat pe o clasa profesionala bine definita. Asadar, numele a sosit dupa ce ne-am propus ca domeniul constructiilor sa beneficieze de propriul smartphone, iar „Dorel” a fost alegerea evidenta pentru a transmite cat mai eficient pozitionarea produsului nostru.

 Cate unitati estimati ca veti vinde anul acesta?


Speram sa vindem cateva mii bune de produse.

  600 de lei pentru un smartphone rezistent la socuri este un pret mic. Telefoanele similare Caterpillar pornesc de la 1200 de lei. De unde aceasta diferenta de pret?
Toate produsele UTOK sunt dezvoltate sub deviza „Tehnologia este accesibila”. UTOK Dorel respecta aceasta credinta a noastra si de aici pretul pe care il consideram noi corect pentru un produs cu specificatiile mentionate mai sus.

UTOK este doar una dintre solutiile inteligente propuse constructorilor prin www.InfoHale.ro

Daca ai si tu un astfel de produs sau serviciu revolutionar pe care doresti sa-l faci cunoscut constructorilor din intreaga tara, contacteaza echipa InfoHale aici.
Related Articles

Back to top button