Analize de piață

Evoluția pieței de uși industriale în ultimele 30 de zile

Domeniul industrial s-a majorat în anul pandemiei cu 6,2 puncte procentuale. Potrivit datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în 2020 au fost monitorizate 4351 proiecte industriale la nivel național, comparativ cu cele 4097 identificate în 2019.

Câte proiecte cu necesar de uși industriale au fost identificate în ultima lună?

În ultima lună au fost identificate 356 proiecte la care se estimează un necesar de 6218 mp de uși industriale secționale. Cumulat, șantierele se întind pe o suprafață de 955.274 mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 1,71 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor, cu un total de 46 proiecte. La o distanță semnificativă, următoarea poziție este ocupată de Ilfov unde au fost identificate 22 proiecte.

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Cele mai multe proiecte la care se estimează necesar de uși industriale sunt spații de depozitare (208). . De asemenea, au fost identificate și 97 unități de producție, 62 spălătorii auto, 38 ateliere de reciclare și 28 proiecte de Zoo/Bio tehnie.

Evoluția domeniului industrial în ultimele 30 de zile

Potrivit VICTA.ro, în ultima lună au fost monitorizate 585 proiecte industriale la nivel național. Bihor se plasează în topul județelor cu cele mai multe investiții (78), iar următoarea poziție este ocupată de Ilfov (43).

Domeniul industrial: cei mai activi arhitecți

În ultimele 3 luni au fost identificate 498 firme de arhitectură și proiectare care au executat lucrări industriale. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt ENGINEERING DIVISION (10 proiecte), GLOBAL BUSINESS MANAGEMENT GBM (8 proiecte) și CONTEMPORAN PROIECT (7 proiecte).

Domeniul industrial: cei mai activi constructori

279 antreprenori generali în construcții care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 3 luni. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt WINCON (7 proiecte) și BAUELEMENTE (4 proiecte).

Related Articles

Back to top button