Interviuri experti

Store Expert Logistic: Soluții personalizate de depozitare

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere care să vă ofere cele mai bune soluții pentru depozitare, personalizate nevoilor dumneavoastră, Store Expert Logistic este alegerea perfectă. Cu peste 15 ani de experiență în domeniul rafturilor industriale metalice și cu o gamă variată de rafturi metalice pentru depozitare, oferim soluții sigure, eficiente și durabile.

Sistemele de rafturi metalice pentru paleți de la Store Expert Logistic oferă soluții de depozitare de neegalat la cele mai bune prețuri. Creșteți eficiența spațiului de depozitare cu ajutorul gamei noastre de rafturi noi și rafturi paleți second hand. Alegeți Store Expert pentru o strategie de depozitare mai inteligentă și optimizată din punct de vedere al spațiului.

Suplimentar față de orice alt furnizor de rafturi de pe piață, compania noastră oferă servicii pregătite să vină în ajutorul clienților noștri:

Închiriere rafturi

Ai nevoie de rafturi pentru a îți echipa depozitul, dar nu ești pregătit să faci o investiție majoră?

Store Expert Logistic vine în ajutorul tău și îți închiriază rafturile necesare, iar la sfârșitul perioadei contractuale le poți cumpăra sau le poți da înapoi. Astfel poți folosi banii alocați inițial achiziției pentru a-i reinvesti în capitalul companiei.

Achiziție prin leasing

Store Expert oferă clienților săi persoane juridice și persoane fizice autorizate, în parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finanțare simplă, rapidă și eficientă care are la bază un contract atractiv de închiriere pe termen lung.

Rafturile metalice reprezintă o soluție robustă și durabilă, iar prin opțiunea de leasing oferită prin Grenke, accesibilitatea acestora este mai avantajoasă ca niciodată.

Rafturi Second Hand

Alegerea rafturilor metalice second hand este o soluție inteligentă din multiple perspective. Aceasta este o opțiune economică, permițând economisirea resurselor financiare fără a compromite calitatea sau durabilitatea. Aceste rafturi sunt verificate pentru a asigura o lungă durabilitate și sunt versatile, putând fi utilizate într-o varietate de contexte, de la spații comerciale la depozite industriale.
Related Articles

Back to top button